Het Grote Grand Prix Circus 2 (10+)

Met Tom Coronel en Rob Kamphues

Wegens persoonlijke omstandigheden zal Rob van Gameren helaas niet meer mee kunnen doen aan deze tournee.

Zit jij steevast aan de buis gekluisterd als er Formule 1 op televisie is? Raak je ook maar niet uitgepraat over de talentvolle Max Verstappen? Kortom, ben je een echte Formule-1-liefhebber? Dan wil je deze anderhalf uur durende theatershow vol verhalen en anekdotes over legendes in de autosport door smaakmakers Rob Kamphues en Tom Coronel niet missen!

Rob Kamphues (presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar vooral ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur) verrast je deze avond met gloednieuwe en vliegensvlugge verhalen uit de autosport. Maar dat doe hij niet alleen! Hij wordt bijgestaan door coureur Tom Coronel en per videochat ook door een paar internationale racevrienden, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa. 

Verwacht een avond gierende banden met vaste onderdelen zoals een quiz met de bezoekers, het spelen op professionele race-simulatoren (iemand uit  de zaal mag het opnemen tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie) en natuurlijk persoonlijke, eerlijke, actuele en sappige verhalen uit de Formule 1.