Holland Dance Festival

Talent on the Move 2024

Dans , Vlaardingen750

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met de virtuoze en veelzijdige danstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. In de voorstelling Talent on the Move zie je de volgende generatie danstalenten, vol explosiviteit en met een ongekend energieniveau.

Een dertigtal dansers, afkomstig van over de hele wereld, toont een uniek programma. Hun jeugdige flexibiliteit vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten. Dit nieuwe werk is (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en voor deze tournee gecreëerd.

Deze aanstekelijke en hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt alsof er geen einde komt aan de energie van de jonge dansers, dragen wij graag op aan onze vrijwilliger Gwensley Paula (†). Naast zijn vrijwilligerswerk voor de Stadsgehoorzaal was hij ook professioneel danser en docent, zijn warme persoonlijkheid en spontante improvisaties worden ontzettend gemist.

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Foto: HDF-Talent on the Move en Emy, Codarts Dance Company

*Actievoorwaarden
-  Er kunnen max. 4 kaarten voor € 7,50 worden besteld
-  Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief worden aangeschaft