Hoog Spel

Met o.a. Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

Een nieuw fenomenaal moordmysterie door Lex Passchier (o.a. De 12 van Oldenheim en Oogappels) na het grote succes van thrillerkomedie Enkele Reis. Opnieuw met ijzersterke acteurs en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is.

Er is een moord gepleegd, maar door wie? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Als publiek ben je getuige van een gebeurtenis waardoor de hele avond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt. Probeer dan nog maar eens een dader aan te wijzen.

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.
De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Speelduur
Nog niet bekend.

Credits
Spel:
Johnny Kraaijkamp jr, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein
Tekst: Lex Passchier (o.a. de 12 van Oldenheim en Oogappels)
Regie: Bruun Kuijt
Foto: Piek