Ik zou wel een kindje lusten (3+)

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek

In deze vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid, speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de kleine krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging...

Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen en waarbij de kinderen luidkeels kunnen meezingen en -dansen. En ook al is het een beetje spannend (want je weet maar nooit of de krokodil misschien in je bil bijt...), er worden geen kindjes opgegeten!

Over Joes
Joes Boonen is vanaf september 2015 te zien op Nickelodeon in de nieuwe tv-serie van Dirk Scheele. Ook speelt ze de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Speelduur
± 40 minuten (geen pauze)

Credits
Tekst, liedjes en spel: Joes Boonen
Regie: Olaf van de Ven
Arrangement muziek / opnamen: Thijs Borsten
Illustratie: © 2005 Gottmer Uitgevers Groep BV, Haarlem

Syb de Stadsleeuw
Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!