Info-uurtje nieuwe vrijwilligers

Ben je gek op theater en cultuur? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Lijkt het je leuk om andere mensen een onbezorgd avondje uit te bezorgen? En, niet geheel onbelangrijk, heb je wat uurtjes over om 2 keer per maand te helpen bij een evenement of voorstelling? Dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de vrijwillige Stadscrew! In dit Info-uurtje praten we iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk bij. Kom vrijblijvend langs!   

De Stadsgehoorzaal werkt intensief samen met een groot, enthousiast, hardwerkend, divers en vooral onmisbaar team van vrijwilligers, dat zich tijdens ieder evenement inzet om bezoekers en artiesten een geweldige middag of avond te bezorgen. Achter de bar, bij de garderobe, in de Foyers als gastheer of -vrouw, in de zaal als technicus of publieksbegeleider, achter de theaterkassa of bij de programmaraad; de mogelijkheden binnen de Stadscrew zijn uiteenlopend. Net als de samenstelling van de crew. De combinatie van verschillende leeftijden, culturen en expertises maakt iedere crewdienst bijzonder, uniek en gezellig.

De deuren van de Stadsgehoorzaal staan wagenwijd open voor iedereen die nieuwsgierig is en, onder het genot van een drankje, vragen wil stellen, alles wil weten over het vrijwilligerswerk en kennis wil maken met het team.

Er vindt ook een Info-uurtje plaats op:

  • Donderdag 16 januari om 18:30 uur
  • Donderdag 20 februari om 18:30 uur
  • Donderdag 20 maart om 18:30 uur