Informatie-Uurtje voor Nieuwsgierige Nieuwe Theatervrijwilligers

Kom de vrijwillige Stadscrew versterken!

Het theater is van ons allemaal! Daarom nodigt de Stadsgehoorzaal heel Vlaardingen (en omstreken) uit om de vrijwillige Stadscrew te komen versterken.

De Stadsgehoorzaal werkt intensief samen met een groot, enthousiast, hardwerkend en onmisbaar team van vrijwilligers, zonder wie de afgelopen seizoenen nooit zo succesvol waren geweest. Ook aankomend theaterseizoen zetten we samen de schouders eronder om bezoekers en artiesten een geweldige avond in het theater te bezorgen.

Interesse om bij de avontuurlijke Stadscrew te komen? 

Iedereen die sociaal, gastvrij, fris, fruitig en één bonk dienstverlening is én zin heeft af en toe vrijwillig mee te helpen is van harte welkom bij de Stadscrew. Binnen alle vakgebieden is ruimte: van service (bar/garderobe/publieksbegeleiding/receptie) tot techniek (licht/geluid) en van programma tot promotie (flyer- en posterverspreiding). Ervaring is niet vereist, maar een grote glimlach wordt des te meer gewaardeerd. 

Op woensdag 21 en donderdag 29 augustus om 20:00 uur en op zaterdag 31 augustus om 15:00 uur vinden er informatieavonden plaats in de Stadsgehoorzaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden. Tijdens de informatieavond worden alle ins-and-outs verteld en is er alle ruimte om nader kennis te maken, vragen te stellen en nog even een drankje te drinken.

Daarnaast vindt er op zondag 1 september om 15:00 uur een speciale editie plaats op het terrein van het UITterras!

Aanmelden kan door bij de gewenste datum op 'Meld u aan' te drukken. Er wordt een mailvenster geopend zodat u uzelf aan kan melden voor het informatie-uurtje op die dag. Werkt de knop niet? Dan kunt u ook handmatig een mail sturen naar publiciteit@stadsgehoorzaal.nl o.v.v. uw naam en de dag waarop u langskomt.