Irish Christmas

An intimate evening

Fergal Ó Murchú, de grootmeester van de traditionele Ierse muziek die al elf prestigieuze muziekprijzen in de wacht sleepte, heeft een nieuwe kerstshow in de startblokken staan die je nog lang bij zal blijven. Want als de Ieren kerst vieren, dan kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest.

Fergal’s muzikale talent, zowel vocaal als instrumentaal, is legendarisch. Hij brengt een ensemble met de beste traditionele instrumentalisten van Ierse bodem mee, met klassieke instrumenten als de Keltische harp, de uilleann pipes en de bodhrán, maar ook een strijkerssectie. Het belooft een memorabele wintershow vol vreugde, schoonheid, spirituele diepte en kracht te worden, waarbij natuurlijk de grote favorieten zoals ‘Silent Night’, ‘The first Noël’ en de betoverend mooie ‘Wexford Carol’ niet ontbreken. Maar de liefhebbers van het Gaelic mogen zich ook verheugen op een selectie songs in de traditionele Ierse taal. Een streling voor de oren.

Fergal Ó Murchú voegt met deze prachtige avond in kerststijl een nieuw hoofdstuk toe aan zijn indrukwekkende oeuvre, dat al meerdere succesvolle theatershows telt. Een mooier begin van de kerstperiode kun je je niet wensen!

Speelduur
Nog niet bekend