Jan Rot

O ja!

De jaren ’90. Het voelt als gisteren, maar het is alweer bijna 30 jaar geleden! Tijd om de pareltjes uit die tijd in een nieuw jasje te stoppen. Jan Rot, de door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling', waagt zich aan hits van Nirvana en U2, maar ook de tranentrekker uit Titanic. Ook zijn eigen muzikale hoogtepunten en absurde verhalen worden niet vergeten, met menig ‘O ja!’- moment tot gevolg!

Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: ‘Mmm, jaren ’90 heb ik niet veel mee.’ Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen!

Ook thuis genieten van Jan Rot! 

Bij deze voorstelling is het, naast bezoek aan het theater d.m.v. een Theater Ticket, óók mogelijk om een Thuis Ticket á €5,00 te bestellen waarmee u vanuit uw huiskamer kan genieten van de voorstelling van Jan Rot door middel van een livestream.

Net zoals bij een voorstelling in de Stadsgehoorzaal zelf, zal ook bij deze stream het avondje 'uit' compleet gemaakt worden met foyerprogrammering. Voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling kunt u genieten van nieuwe edities van rubrieken die ook te zien waren in de Facebook streams, zoals de Theaterherinneringen, de inzendingen van diverse Vlaardingers voor de Uitdaging van Jan Rot, de uitreiking van de winnaar en nog veel meer! Kijkt u ook mee vanuit huis?

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek