JAVIER GUZMAN EN VELE ANDEREN

The Backstage Comedy Tour

vr 10 mei 2019 20:15 uur Grote Zaal Bestel Cabaret

De kleedkamers, het zijtoneel, de kantoren, de hoekjes in het theater die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. Op tal van plaatsen in het theater worden er kleine, unieke voorstellingen aangeboden en wachten artiesten het publiek op. Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour.

Maak uw bezoek compleet:

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

The Backstage Comedy Tour met Javier Guzman e.v.a.
Vrijdag 10 mei 2019 - 20:15 uur
€29,00 incl. pauzedrankje
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdinerarrangement aan op twee locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de twee restaurants? Klik hier!

Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 29,00

Deel via: