KOOSJE, een Neo Soul / RnB-zanger

Jazz in Town

Op veler verzoek brengen we samen met poppodium De Kroepoekfabriek een keur aan jazzmuziek onder de noemer Jazz in Town! Kom genieten van een drankje, een hapje en prachtige muziek. Het wordt een echte jazztatafette want iedere keer wordt de artiest van de volgende editie bekendgemaakt door de voorgaande artiest. Op deze manier halen we samen de top van de jazz naar Vlaardingen!

Tijdens de derde editie op zondag 17 november maakte muzikante Elizabeth Simonian vol trots de artiest bekend van de editie op zondag 19 januari:

KOOSJE!

KOOSJE komt uit een echt theatergezin en op haar elfde begon ze met acteerlessen, gevolgd door verschillende toneelstukken, opera's en musicals op haar veertiende. Ze trad op met Kyteman, Ernst Daniël Smid, Steve Reich en Gwilym Simcock.

KOOSJE ging aanvankelijk naar het conservatorium van Amsterdam om Jazzvocals te studeren en kwam uiteindelijk terecht bij het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ze studeerde in 2016 af met een 10 voor haar eindexamen en ze ontwikkelde zich als arrangeur, componist en dirigent.

Afgelopen zomer ging ze viral via een Instagram-feed @theyhavetherange en Jennie Lena, Jim Bakkum, Shirma Rouse, Freek Bartels, Teddy Swims en zelfs Lalah Hathaway wil met haar zingen.

KOOSJE haar single Growingwise sloeg net 30.000 streams en haar nieuwe single Undo Our Rules 14.000 streams! Ga het bekijken op Spotify, Deezer, iTunes en andere online platforms. '