Agnes Gosling & Rory Ronde

Jazz in Town

Laat u verwonderen door een mix van akoestische en elektronische klanken tijdens de eerste editie van Jazz in Town. Met roots in de pop, een conservatoriumopleiding in Braziliaans/Jazz en een Edison nominatie op zak, geven Agnes Gosling en Rory Ronde u deze middag prachtige arrangementen.

Agnes Gosling
De in Amsterdam geboren en getogen zangeres woont in Rotterdam waar ze ook haar Bachelor en Master in Braziliaanse muziek aan het conservatorium behaalde. Samen met de Braziliaanse pianist Luís Rabello, bracht ze in 2017 de EP ‘Cançao’ uit met nooit eerder uitgebrachte werken van de Braziliaanse componist Radamés Gnatalli. Eerder speelde zij op vele Nederlandse podia waaronder, Lantaren Venster, de Doelen, de North Sea Jazz Club, Splendor, Beauforthuis en vele anderen. Zij won het Zomerterras concours, was runner-up bij de Latin Fanatics competitie en speelde live bij meerdere radio programma's waaronder Opium en Radio 6.

Rory Ronde
Rory Ronde, ook bekend onder het pseudoniem Kofi Anonymous, is een Nederlandse gitarist. Hij groeit op in Amsterdam in een muzikaal gezin en begint op 9-jarige leeftijd met gitaarspelen. Hij is volledig autodidact. In 1998 wint hij het gitaarconcours op de Music Expo in Ahoy Rotterdam. De jury, onder leiding van Harry Sacksioni, is lovend over zijn spel! Hij heeft nauw samengewerkt met o.a. Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Joseph Bowie.