Jeroen van der Boom

Live in het Theater

Muziek

Jeroen van der Boom vliegt al jaren van hot naar her voor optredens, interviews, presentatieklussen en nog veel meer en dit najaar doet hij daar gewoon nog een schepje bovenop met een theatertour. Na bomvolle ArenA’s, afgeladen televisiestudio’s en uitpuilende stadspleinen is het tijd voor uitverkochte theaterzalen, waaronder onze Grote Zaal.

Inmiddels is Jeroen van der Boom één van de grote namen in de Nederlandse muziekwereld met inmiddels een zeer rijke carrière. Hoewel hij makelijk de grote stadions en concertzalen uitverkocht krijgt komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht in de intieme setting van het theater. Daarom komt hij, na een eerdere uitverkochte show in 2019 terug naar Vlaardingen met een compleet nieuw programma.

Tijdens de show neemt Jeroen jou mee langs vele mooie momenten uit zijn carrière met als belangrijkste ingrediënt zijn vele grote hits, maar ook een flink snufje interactie met het publiek. Dit ultieme muzikale feest moet je gewoon beleefd hebben!

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Foto: Roy Beusker