JEROEN VAN DER BOOM

Dit ben ik 2.0

vr 18 januari 2019 20:15 uur Grote Zaal Bestel Muziek

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. Maar in de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. Hij komt daarom aankomend seizoen in het theater met zijn persoonlijke show ‘Dit ben ik’. Ga mee met Jeroen langs de mooiste momenten uit zijn carrière!

"De theatershow ‘Dit ben ik’ is persoonlijk en er één met een lach en een traan, waarop de liedjes zorgvuldig zijn uitgezocht." - www.gooddayz.nl

Maak uw bezoek compleet:

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

Jeroen van der Boom - Dit ben ik 2.0
Vrijdag 18 januari 2019 - 20:15 uur
€35,00 incl. pauzedrankje
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 35,00

Deel via: