Jon van Eerd

Herrie in de keuken (try-out)

Laat voor een avondje de boel de boel en ga lekker even op ‘mini-vakantie’, zoals koning van de klucht Jon van Eerd het noemt. Met zijn spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie Herrie in de keuken, waarin 6 acteurs meer dan 20 rollen spelen en de petten, snorren en pruiken bijna letterlijk door de zaal vliegen!

Harrie Vermeulen runt samen met zijn compagnon een noodlijdende snackbar en het water staat hen bijna aan de lippen. Tot de eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt die het tweetal niet kan weerstaan. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks goedkoper aanbieden. Maar als de Keuringsdienst van Waren langskomt is het hek van de dam en werkt Harrie zich steeds verder in de hilarische problemen. Wat volgt is de ene domme stap na de andere, scherp en snel, flitsend en fel. Eén ding is zeker: lachen en genieten gegarandeerd!

Spel: Jon van Eerd / Arie Cupé / Joey Schalker / Anne Lamsvelt / Liss Walravens / Regie: Caroline Frerichs / Script en liedteksten: Jon van Eerd / Muziek: Mark Kuypers