Kidspop Liveshow (3+)

Door Monique Smit

*Let op: voorheen 'Kleuterpop'.

Monique Smit (inderdaad, de zus van Jan Smit) brengt een spectaculaire Kidspop liveshow voor de kleinste theaterbezoekertjes. Samen met twee danseressen en een DJ maakt Monique Smit één groot, vrolijk, interactief muziekfeest voor jong en oud, waarbij er naar hartenlust kan worden meegezongen en -gedanst. Na afloop kun je tijdens een Meet & Greet met Monique op de foto en kun je het boekje met cd kopen en laten signeren.

Over Monique Smit
Monique Smit bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. In 2020 lanceerde de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept Kidspop. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Speelduur
45 minuten (geen pauze)

Syb de Stadsleeuw
Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!