Kikker is verliefd! (3+)

Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

Een magisch mooie, avontuurlijke en muzikale poppenvoorstelling met veel interactie en humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, dát is Kikker is verliefd!

Kikker voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen, maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Meet & Greet!
Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,-. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Syb de Stadsleeuw
Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!