Koffie met de Stadsvrienden

Alleen naar het theater? Geen probleem!

Puur Vlaardings

De Stadsvrienden is een initiatief voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.

Het koffiemomentje

Deze middag verwelkomen we je graag om 13:00 uur in het theater. We vertellen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met plezier over het theaterprogramma. Iedere editie worden een aantal voorstellingen uitgelicht, waarna de Stadsvrienden met elkaar kunnen afspreken wie naar welke voorstelling(en) wil. Hier kunnen meteen kaarten voor worden besteld.

Tijdens een voorstelling
Op de middag/avond van de voorstelling worden de Stadsvrienden met open armen ontvangen en zitten zij gezellig bij elkaar in de zaal. Na afloop kan onder het genot van een drankje nog even met elkaar worden nagepraat.

Aanmelden
Aanmelden voor het koffiemomentje kan telefonisch via 010 434 05 00, per mail via info@stadsgehoorzaal.nl of door een gratis plek te reserveren via de 'reserveer gratis' knop op deze pagina. Reserveren is verplicht, zodat wij weten hoeveel kopjes koffie wij kunnen zetten.

Gewoon een keertje proberen kan geen kwaad toch? Er zijn ook  koffiemomentjes op: