Koffie met de StadsVrienden

Gaat door als online bijeenkomst!

Puur Vlaardings

Nu de theaterzalen leeg moeten blijven, zijn wij op zoek gegaan naar veilige alternatieven om toch onze rol als ontmoetingsplaats uit te kunnen blijven voeren. Daarom zal het koffiemomentje voor de StadsVrienden dit keer digitaal plaatsvinden.

De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke online koffiemomentje en maak kennis met elkaar en het theaterprogramma.

Deze middag is iedere geïnteresseerde om 13:00 uur welkom via Zoom, waar de (nieuwe) StadsVrienden onder het genot van een bakkie elkaar kunnen leren kennen en waar wij met plezier 3 voorstellingen uit het coronaproof theaterprogramma uit zullen lichten. Iedere voorstelling wordt geïntroduceerd door een lokale ambassadeur, die ook mee zal gaan naar de voorstelling. Vervolgens stemmen we tijdens de online bijeenkomst af wie naar welke voorstelling wil en kunnen meteen de kaarten worden besteld.

Op de dag van de voorstelling word je met open armen ontvangen en zitten jullie gezellig bij elkaar in de zaal. Na afloop onder het genot van een drankje kan je nog even napraten met elkaar en wellicht plannen maken voor een volgend uitstapje.

Aanmelden voor het online koffiemomentje kan door via deze pagina direct een plekje te reserveren, door een belletje aan de Theaterkassa (010 434 05 00, maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur) of door te mailen naar info@stadsgehoorzaal.nl. Wij sturen de link voor de online bijeenkomst dan per mail naar je op. Spontaan aansluiten mag uiteraard ook, op de dag zelf zullen wij de link ook op deze pagina plaatsen.

Over Zoom

Voor dit digitale koffiemomentje zullen wij gebruikmaken van het videobel programma Zoom. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk programma waarvoor je niet veel hoeft te doen. Wil je alvast kennismaken? Klik dan hieronder voor een korte uitleg.

Lees hier een stap voor stap uitleg over Zoom

Ben je toch liever aanwezig bij een koffiemoment in het theater in plaats van digitaal? Geen enkel probleem! De eerstvolgende editie vindt plaats op zaterdag 27 maart en wij hebben de goede hoop dat deze gewoon weer in het theater plaats mag vinden. Klik hieronder om je alvast aan te melden voor deze editie of neem contact op via 010 434 05 00 (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur).

Meld je aan voor de editie op zaterdag 27 maart