Koffie met de Stadsvrienden

Alleen naar het theater? Geen probleem!

De StadsVrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan!

Deze middag verwelkomen we je graag om 13.00u in de Stadsgehoorzaal voor een lekkere bak koffie of thee. We vertellen onder het gent van een bakkie met plezier over het theaterprogramma dat eraan zit te komen. We lichten steeds een aantal voorstellingen uit en ter plekke stemmen we af wie naar welke voorstelling wil en kunnen meteen de kaarten worden besteld. Op de dag van de voorstelling word je met open armen ontvangen en zitten jullie gezellig bij elkaar in de zaal. Na afloop onder het genot van een drankje kan je nog even napraten met elkaar!
 
Aanmelden voor het koffiemomentje kan door een belletje aan de Theaterkassa, een mailtje aan Stads@stadsgehoorzaal.nl of door een gratis plekje te reserveren voor het koffiemoment op de site. Mocht iemand spontaan aan komen waaien is dat ook goed, maar het is fijn om een beetje te weten hoeveel mensen er komen.

Gewoon een keertje proberen kan geen kwaad toch?