Straattheater op Koningsdag

70 jaar Grote Zaal

Op Koningsdag is de Stadsgehoorzaal te vinden in de binnenstad, op en rond het Veerplein. Tussen alle Koningsdag-activiteiten van de dag, zijn we als theater vindbaar in de vorm van bijzonder straattheater en muziek, want we vieren het jubileum van de Grote Zaal met de stad!

Graag stellen wij de acts alvast aan je voor:

  • Nachtegaal
    Vanaf het eerste moment dat de Kat de Nachtegaal hoorde zingen werd hij betoverd door haar zang en was hij opslag verliefd. Nu reizen ze samen met hun piano over de wereld om te zingen voor iedereen die het horen wilt. Al zit de Nachtegaal voor de zekerheid wel veilig in haar kooi!
  • Uniqcycle
    Een bontgekleurde parade komt langs op speciaal ontworpen fietsen. Groot, klein, één wiel, vier wielen, noem het maar op! Al fietsend halen zij de meest bijzondere toeren uit, waardoor jij met open mond zal blijven kijken.

We hopen jong en oud te ontmoeten in het centrum van Vlaardingen! Zorgen wij voor een taartje op het Veerplein 😊

Dit evenement is onderdeel van het 70-jarige jubileum! 
Het is namelijk feest want de Stadsgehoorzaal viert haar 70e verjaardag! Dit vieren wij door vanaf woensdag 27 april t/m zaterdag 7 mei om de dag verschillende activiteiten te organiseren! Van een dansfeest tot aan een kindertheaterverjaardagsfeest, het is er allemaal. Koop snel je kaartjes voor de verschillende onderdelen en feest met ons mee!