Lejo (2+)

Hands up!

Jeugd & Familie

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater. 'Hands up!' is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, 2 tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken.

Na afloop mag je zelf een paar Lejo oogjes maken!

Speeltijd: 35 minuten (zonder pauze)

Ook thuis genieten van Lejo! 

Bij deze voorstelling is het, naast bezoek aan het theater d.m.v. een Theater Ticket, óók mogelijk om een Thuis Ticket á €5,00 te bestellen waarmee u en uw (klein)kinderen vanuit uw huiskamer kan genieten van de voorstelling van Lejo door middel van een livestream.

Net zoals bij een voorstelling in de Stadsgehoorzaal zelf, zal ook bij deze stream het avondje 'uit' compleet gemaakt worden met foyerprogrammering. Voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling kunt u genieten van nieuwe edities van rubrieken die ook te zien waren in de Facebook streams. Kijkt u ook mee vanuit huis?

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek

Dé theatertip van Duifhuijsen Zonwering!