Let's be Gypsies XL

ft. Mozes Rosenberg

Muziek , Puur Vlaardings
Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 16 oktober naar zaterdag 19 december 2020. Alle kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

 

Let’s be Gypsies u kent ze wel… die jongens in die scherp gesneden pakken. Gevaarlijke viool-, bas- en gitaarkoffers. Ramvol gypsy jazz. Zonder bonnetjes of zegels, maar met de geur van een kampvuur. Met zang van Roy de Rijke (gitaar) en Erik Koning (viool).

Nu voor één keer op tour met Mozes Rosenberg, één van de meest prominente leden van de wereldberoemde Rosenberg-familie – de crème de la crème van het genre!

Let’s Be Gypsies XL (mét blazersgroep!) laat met spetterend nieuwe en fluisterzachte arrangementen van de muziek van Django Reinhardt horen hoe actueel en relevant de traditie is. Ook in LBG’s eigen composities. En reken maar dat Mozes Rosenberg met zijn razende gitaarsolo’s de band tot het uiterste drijft. Kom luisteren naar de verhalen!

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek