MA

Naar het boek van Hugo Borst

vr 30 november 2018 20:15 uur Grote Zaal Bestel Toneel

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.

"MA is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling" - AD

Inleiding
Bij deze voorstelling is er een inleiding bij te boeken voorafgaand de voorstelling. De inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely. De inleiding duurt 30 minuten en start om 19:15 uur in de Glazen Foyer. Kaarten kosten €5,00 per persoon.

Nagesprek
Deze voorstelling zal u raken of herinneringen oproepen. Na afloop van de voorstelling (rond 22:15 uur) is er de gelegenheid om met elkaar en met een dementiedeskundige in gesprek te gaan. Marjan van Dorp is naast deskundige ook coördinator van De Bovenkamer, hier in Vlaardingen. Voor dit gratis nagesprek zal onze Glazen Foyer omgetoverd worden tot De Bovenkamer. De toegang is gratis en u heeft hiervoor geen kaartje nodig. 

Maak uw bezoek compleet:
Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdinerarrangement aan op twee locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de twee restaurants? Klik hier!

Ma, naar het boek van Hugo Borst
Met Loek Peters (bekend van Penoza)
Vrijdag 30 november 2018 - 20:15 uur
€22,50 incl. pauzedrankje
Grote zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 22,50

Deel via: