Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan

Zijn naam is Mart (Martijn) Hoogkamer, hij is 24 jaar oud en momenteel domineert hij alle media, hitlijsten en radio- en Tv-stations. Sinds vorige zomer verbreekt hij werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld Ik ga zwemmen.

Mart is een volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en heeft met zijn sympathieke uitstraling in rap tempo ieders hart veroverd! Hij is liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Hij ging viral op social media en kreeg wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van Unchained Melody.

In seizoen 2022/2023 voegt Mart een theatertournee aan zijn indrukwekkende muzikale cv toe. Van september tot en met december zal hij met zijn 7-koppige live-band in de Nederlandse theaters met zijn show Met een lach en een traan. Een echte feelgood show! De grootste Engelstalige evergreens zullen voorbij komen, denk hierbij aan She Believes In Me, Hurt, All By Myself en Unchained Melody. Daarnaast komen de Nederlandstalige muzikale herinneringen die Mart vanuit huis heeft meegekregen voorbij.

Kortom, Mart is dé sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

Speelduur
2 uur en 10 minuten (incl. 20 min. pauze)