Middeleeuws Banket

Puur Vlaardings , Stadsevenement

Na het daverende succes van Dirk's Feestdis tijdens de festiviteiten rondom Vlaardingen 1018 gaat Vlaardingen ook dit jaar weer op tijdreis naar de Middeleeuwen. Dus trek uw maliënkolder en harnas aan, betreedt uw trouwe viervoeter en ga in draf richting de Grote Kerk.
Traiteur Culinair zal een tot in de puntjes verzorgt banket serveren, gebaseerd op middeleeuwse gerechten. Het exacte menu zal op een later moment bekend gemaakt worden.
U kunt kiezen uit het reguliere menu, het vegetarische menu of het kindermenu (t/m 12 jaar).

Nog wat langer in Middeleeuwse sferen blijven?
Na afloop van het middeleeuws banket gaan de geridderde voetjes van de vloer op het middeleeuwse bal. Vraag uw jonkvrouw of schildknaap ten dans en waan u in gedachten in een echt kasteel. Klik hier voor mee informatie en tickets.

Middeleeuws Kostuum
Om de ervaring zo authentiek mogelijk maken is het natuurlijk leuk als alle aanwezigen zich kleden in de stijl van de Middeleeuwen. In het geval dat u niet toevallig nog een oud harnas op zolder heeft liggen, kunt u bij ons voor €10 een gewaad (tuniek) aanschaffen en voor aanvang van het diner ophalen bij de entree. U kunt dit gewaad dan over uw eigentijdse kleren aantrekken en zo in stijl de eetzaal betreden. Het middeleeuws kostuum is tijdens het bestelproces te selecteren.