MOESTUIN!

Het Multiculturele Stadsfestival

vr 23 november 2018 18:30 uur Harmonie Bestel Dansfeest

Stap eens uit uw confortzone! Niet met een geijkt programma, maar echt een keer wat anders. Een programma met liefde samengesteld door een enthousiaste groep van verschillende culturen. Geniet van muziek die u thuis niet snel zal horen, proef de lekkerste hapjes en drankjes en ontmoet bijzondere mensen. Een avond met landelijke artiesten en regionale helden en dat allemaal in uw vertrouwde theater!

LA NEGRA SALSA BRASSBAND (18:00, 21:00 en 23:00 uur)
De spetterende Moestuin-toon wordt gezet met de La Negra Salsa Brassband die je al drummend en dansend meeneemt door het hele theater.

DE UITDAGING DOOR THIJS BORSTEN (18:45 tot 20:00 uur)
Thijs Borsten daagt uiteenlopende muzikanten uit om samen muziek te maken. Vanavond een optreden van flamencozangeres Erminia Fernandez Cordoba en Neco Novellas uit Mozambique, vol Argentijnse, Spaanse, Portugese, Jamaicaanse en Mozambikaanse invloeden.

"Het plezier spat van het toneel af" **** AD

MONOLOOG DOOR SAHRA MUSE (22:00 tot 22:30 uur)
De Somalische Sahra Muse is een ‘vaste waarde’ in het maatschappelijk leven in Vlaardingen. Nu houdt zij een komische, confronterende en muzikale monoloog over zichzelf en hoe zij zich in deze maatschappij manifesteerde.

KEUKEN VAN VLAARDINGEN (18:45, 19:45, 20:45 en 21:45 uur)
Vlaardingen is een stad vol inwoners met verschillende culturen. Via interviews leren we het verhaal van verschillende Vlaardingers kennen. De drijfveer achter dit project? De stad een beetje mooier maken.

SJARM (19:10, 21:45 en 23:15 uur)
Reis met de vijf Vlaardingse en Schiedamse muzikanten van Sjarm de wereld rond op hun Mediterraanse, Zuid-Amerikaanse, Klezmeren Balkanmuziek.

OPENING EXPO ‘NIEUWE VLAARDINGERS’ (18:15 uur)
Schrijfster Marleen Bos maakte een expositie over ‘Nieuwe Vlaardingers’ die zich hier 5 jaar geleden vestigden. Nu interviewt zij hen over hoe zij Vlaardingen als stad en nieuwe thuis ervaren.

KUNSTEXPOSITIE DOOR SARA ERDAL (doorlopend van 18:15 tot 23:00 uur)
Sara Erdal maakt abstracte en sobere schilderijen in mediterrane kleuren met als diepste wens de mensen over de hele wereld te inspireren.

CONVOI EXCEPTIONAL (21:15 en 22:15 uur)
Spelen, spelen, spelen; dat is wat Convoi Exceptional doet. En hoe! Met sax, drums, bass en djembé spelen ze de zaal plat en zorgen ze ervoor dat niemand stil blijft staan. Van Oerol tot Zwarte Cross en van Pinkpop tot de Stadsgehoorzaal!

THE BRIGHT SIDE OF LIFE (19:30 tot 21:00 uur)
Bright O. Richards en Theater Utrecht maakten samen een indrukwekkende voorstelling over de inburgering van een vluchteling in Nederland. Over hoe je omgaat met het achterlaten van je oude wereld en het integreren in een nieuwe.

"The Bright Side of Life is een mooie voorstelling van een getalenteerde theatermaker vol muzikaliteit en bijzondere verhalen" **** Nederlands Dagblad

VLAARDINGSE MAATJES LOUNGE (19:05, 20:00, 21:15 en 22:05 uur)
Settel je in de lounge en raak als (toekomstige) vrijwilliger in gesprek met de cursisten van Beleven. Om elkaar beter te leren kennen, geïnspireerd te raken en hopelijk een match te maken.

ZANG- EN DANSEMBLE KALINKA (20:15 tot 21:00)
Maak kennis met de Russische en Oekraïense cultuur door de folkloristische muziek, zang, dans en kostuums van dit veertigkoppige koor.

Het programma:

Moestuin - Hét Multiculturele festival
Vrijdag 23 november 2018 - 18:30 uur
€10,00
Harmonie
Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Het Moestuinfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Groot Fonds, Fonds Schiedam Vlaardingen, Stichting Bevordering van Volkskracht, Stichting Elise Mathilde Fonds, Gemeente Vlaardingen en de Stadskas.

Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs: € 10,00

Deel via: