Murder on the Orient Express - UITVERKOCHT

Hét plot-twist moordmysterie

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Orient Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. Er telt maar één vraag: zit jij op het juiste spoor?  

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Orient Express. Net na middernacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er een passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat? 

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben... Een moordzaak die je niet snel zult vergeten!  

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller van de hand van Agatha Christie, met de beroemde Hercule Poirot, tot de ultieme Who done it. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde rade wie de dader is.  

Speelduur
± 2 uur en 15 minuten (incl. pauze)  

Credits 
Cast: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Belle Zimmerman 
Regie: Jasper Verheugd 
Foto: Willem van Walderveen 

*Actievoorwaarden
-  Er kunnen max. 4 kaarten voor € 7,50 worden besteld
-  Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief worden aangeschaft

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden

Bij deze voorstelling is een blindentolk van Stichting Komt het Zien! aanwezig, zodat ook blinde en slechtziende mensen de voorstelling via een speciale koptelefoon kunnen beleven.

Hoe werkt het?
Een blindentolk beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. De tolk doet live verslag, net zoals een sportjournalist op de radio. De blinde of slechtziende bezoeker zit gewoon in de zaal en kan via een draadloze koptelefoon de extra info van de tolk horen.

Daarnaast is er vooraf een speciale inleiding met ‘meet & feel’. Hier worden de kostuums en het decor beschreven, kunnen rekwisieten van dichtbij bekeken en aangeraakt worden en kan worden kennisgemaakt met de stemmen van de acteurs.

Reserveren
Wij hebben speciale plaatsen geblokkeerd, deze kunnen telefonisch worden gereserveerd via 010 434 05 00. Maar kaarten kunnen ook zelf op elke gewenste plek worden geboekt via onze website, kies bij het boeken dan voor prijstype 'met blindentolk koptelefoon'. Uiteraard zijn ook blindengeleidehonden welkom.