n00b

speelt n00b

Cabaret

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. Na hun afstuderen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) in juni 2021 wonnen ze de Top Naeff prijs (een prijs die wordt uitgereikt onder de afstudeerders) voor het meest veelbelovende talent, gevolgd door de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De hoogste tijd voor hun allereerste avondvullende voorstelling!

 n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Razendsnel schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe bizar, raar en lachwekkend de realiteit soms is. Ze spelen weirde losers waar je een hart voor krijgt, met humor in een modern jasje en muziek die je mee kunt zingen of achterover geslagen naar kunt kijken/luisteren. Dit is dé avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip!

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Spel en tekst:
Laura Bakker en Isabelle Kafando
Regie: Peter van de Witte

"Spelen overtuigend, zingen prachtig en zit vol schrijnende humor!"

"[...] puike actrices, die snel schakelen en met kleine gebaren of stemwisselingen nuances kunnen aanbrengen. Ze hebben bovendien een fijn gevoel voor absurdisme."

"Hun schurende humor is te authentiek om ze in een vergelijkingshokje te duwen."