Nederpop All Stars

met o.a. Lois Lane

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook; De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor onze Nederpop.  

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee naar de roots van Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal namelijk de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun unieke mix van funk, soul, R&B, rock en hemelse stemmen zongen zij Nederlandse podia verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In 2020 bestond het duo 35 jaar, dat moet gevierd worden!  

Natuurlijk spelen ze samen grote Loïs Lane hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers worden ten gehore gebracht! De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Vertrouw er maar op dat Loïs Lane en de Nederpop All Stars het beste van elkaar naar boven halen tijdens dit feest van herkenning. Muziek van toen, helemaal van nu!  

Scenefoto's: Albert Jolen