Nesim El Ahmadi - Voorstelling gaat door!

TaBoe!

Cabaret
Goed nieuws! Deze voorstelling gaat door voor 2x 30 theaterbezoekers. Een unieke theaterervaring!

 

Nesim ‘Najih’ El Ahmadi is een YouTuber met inmiddels meer dan 214.000 volgers, staat bekend als de helft van het rapduo Supergaande en om zijn talloze rollen als presentator. In zijn allereerste theatershow TaBoe! geeft hij zijn bezoekers een kijkje in zijn leven en vertelt hij over zijn Islamitische opvoeding, het trouwen op jonge leeftijd met een christelijke vrouw, de ontvoering en nog veel meer!

Nesim El Ahmadi: Ey! Luie donder… zit je nou met je neus op de website te loeren om van tevoren precies te weten waar je heen gaat zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar mijn show. Ik ga de zaal onder 2000 volt ga zetten. En het heet TaBoe! Dus als je zin hebt in wat avontuur en wat hoogspanning in je leven, koop dan snel een kaartje voor mijn eerste cabaretvoorstelling en dan zien we elkaar binnenkort. 

Oorspronkelijk script: Nesim el Ahmadi | Regie: Titus Tiel Groenestege | Producent: Nesim el Ahmadi | Website: www.nesimelahmadi.nl | Meer informatie: www.instagram.com/nesimelahmadi