Oldenhermanns

FCKD!

Cabaret

Deze avond kan doorgaan en alle bezoekers zijn hierover per mail geïnformeerd! In de week van de voorstelling ontvangen bezoekers nog een mail met verdere informatie over het verloop van het theaterbezoek en de geldende maatregelen. Houd hiervoor ook de map ongewenste items in de gaten.

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen en zonnepanelen? 

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat Oldenhermanns in FCKD! de strijd aan met het broeikaseffect en probeert er een fantastische tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Mos-verzamel hipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke situatie het juiste te doen en hopen dat de klimaatverandering toch misschien een hoax is… 

Oldenhermanns bestaat uit actrices Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze de deksel van de pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen.