Opvliegers

Girls on Fire!

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen Opvliegers zijn de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman terug met dit keer het leukste feel-good concert en vriendinnenuitje van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een muzikale show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer, afgewisseld met heerlijk herkenbare, persoonlijke, pijnlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe oud ben je nou eigenlijk als je 50 bent, helemaal niet oud! Toch…? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoe lang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma? En is het waar dat Hilke echt zo worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot!

Extra verrassingen
Voor en na de voorstelling gaat het feest door in de Foyer. Diverse lokale ondernemers zijn namelijk uitgenodigd om met een kraampje het publiek van de voorstelling te verwennen. Koop op deze avond de lekkerste drankjes, heerlijkste parfums of mooiste sieraden. Ook ontvangt iedere bezoeker per mail een kortingscode voor één maand gratis Fit at Home, het thuissportplatform opgericht door Antje Monteiro.

Speelduur
1 uur en 20 minuten (geen pauze)

Credits
Cast:
Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman
Regie: Joep Onderdelinden
Foto: Willem van Walderveen