OPVLIEGERS 4 - TROSSEN LOS

De Echte Vriendinnencomedy

za 9 februari 2019 20:15 uur Grote Zaal Bestel Komedie

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop.

Loes is door haar zus Lydia, een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze hebben allemaal moeite om hun problemen aan wal achter te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat. Shirley begeeft zich, na jaren getrouwd te zijn geweest, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen en Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag, is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is. En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: Een échte vriendinnencomedy met een lach en een traan. Typisch voor de overgang: daar schommel je ook zo tussen je emoties.

“Het verhaal staat als een huis en de nummers sluiten goed aan bij de problemen waar de vier dames allemaal tegenaan lopen. Het spel van de dames is zo goed dat het lijkt alsof ze echt in de overgang zitten. Het is geloofwaardig en herkenbaar tegelijk.” – Musicaljournaal.nl

Maak uw bezoek compleet:

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdinerarrangement aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

Opvliegers 4 - Trossen los
De echte vriendinnencomedy!

Zaterdag 9 februari 2019 - 20:15 uur
€27,00 incl. pauzedrankje
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 27,00

Deel via: