Opvliegers 5

Op safari

Komedie

In 'Opvliegers 5: Op Safari’ maken de vriendinnen Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) Zuid-Afrika onveilig. Ze verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft en Shirley heeft de mannen volledig afgezworen.

Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen wat zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge golddigger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk?

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Speelduur: van 20:15 uur tot 21:45 uur (zonder pauze)

Spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford
Producent: Rick Engelkes Producties / Muziek: Jeroen Sleyfer / Regie: Martin Michel