Oxygen

DELUSION II - The final chapter

Dans

Jennifer Romen is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen veel indruk maakt met visueel werk vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies.

Als urban dansmaker volgde zij een onorthodoxe route naar het theater; ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s en in het commerciële circuit als docent. Met haar eerste voorstelling Delusion bespeelde ze het podium én de zaal, met vele staande ovaties tot gevolg. De overweldigend positieve reacties maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte.

In DELUSION II - The final chapter neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie. Een adembenemende, vernieuwende vorm van theater! DELUSION II - The final chapter  gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgenden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in dit tweede deel oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen? Of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

Ook in deze voorstelling gebruikt choreografe Jennifer Romen blacklight, schaduwspel en projecties om je ongrijpbare illusies te tonen. Het spannende spel tussen de dansers, het licht en de ongekend strakke choreografieën zullen je omverblazen! Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age voorstelling.

Speelduur:
Nog niet bekend