Pauluskoor - UITVERKOCHT

Het geheim van de Vlaerdingsche Kerstnacht

Let op: vanaf vrijdag 24 november 21:00 uur tot zondag 26 november 23:59 uur rijden buslijnen 56, 126 en 156 niet langs haltes Stadsgehoorzaal en Liesveldviaduct i.v.m. afsluiting. In richting Vlaardingen West vervalt ook halte Verploegh Chasséplein. Richting Holy-Noord is halte Verploegh Chasséplein wel in gebruik.

Het geheim van de Vlaerdingsche kerstnacht

“Het is bijna kerst. Een jonge vrouw leeft in angst. Het schip van haar geliefde is niet teruggekeerd en ze vreest het ergste. Haar gedachten gaan uit naar de dagen dat ze elkaar leerden kennen en naar haar moeder die iets soortgelijks heeft meegemaakt. Terwijl de angst om haar geliefde toeneemt, neemt haar leven een dramatische wending."

Een concertvoorstelling van het Pauluskoor in samenwerking met Yvonne Rietbergen (verteller en blokfluitist)  Speciaal voor het 750-jarig bestaan van Vlaardingen ontwikkelde Yvonne een nieuw indrukwekkend verhaal, geïnspireerd door het visserijverleden van de stad. De prachtige kerstliederen en overige muziek zijn nauw verweven met het verhaal. Beleef een schitterende, sfeervolle voorstelling!

Speelduur
± 1 uur en 50 minuten (incl. 20 min. pauze)

Muziek
Het Pauluskoor, Bert van der Meer (dirigent), Ben Middeldorp (piano), Hellen Noorland (klarinet).

Vertelster
Yvonne Rietbergen.