Percossa

Let me in – Let me out

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine ruimte?

Let me in – Let me out vertelt het verhaal van vier mannen die als slagwerkgroep Percossa al jaren over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders. Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om de routine te doorbreken. De één beukt deuren in, de ander zoekt naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. Maar wat ze ook proberen, steeds opnieuw worden ze meegezogen door de onbedwingbare drang muziek te maken met wat er op dat moment voorhanden is. Tot de deur opeens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Zijn ze klaar voor het onbekende?

Percossa werd in 2022 uitgeroepen tot de beste slagwerkgroep van de Benelux. Verwacht een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater en laat je meenemen in een achtbaan op weg naar het onbekende, vol muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.

Speelduur
± 1 uur en 30 minuten (zonder pauze)

Credits
Regie:
Jochem Stavenuiter
Muziek en spel: Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard
Foto: Sanne Bas

*Actievoorwaarden
 Er kunnen max. 4 kaarten voor € 7,50 worden besteld
-  Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief worden aangeschaft