Peter Heerschop & Viggo Waas

Jeugd

Cabaret

Beste vrienden. Mannen met plannen. Dát zijn Peter Heerschop en Viggo Waas. Jongens waren ze. Of nee, jongens zijn het nog steeds. In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is, gaan ze nog één keer voluit. Zodat ze zeker weten dat ze alles, maar dan ook echt álles hebben gegeven.

In Jeugd duiken de mannen vol jeugdige energie in de diepten van hun herinneringen. School, werk, vriendinnen, ouders, kinderen, reizen, vreemde ontmoetingen en onbedoelde avonturen komen allemaal voorbij. Met humor en zelfspot gaan ze op zoek naar wat anders had kunnen zijn. Zouden ze met de kennis van nu dingen anders doen? Wie waren invloedrijk in hun jeugd? Waar is totale onbevangenheid gebleven? Elke vraag is een nieuwe scène, elke scène is een nieuwe vraag.

Peter en Viggo laten zich bij elke scène inspireren door hun favoriete collega’s en bevlogen vakidioten. Vanuit het gezichtspunt van cabaretiers, acteurs, dansers, regisseurs, muzikanten en volgelspotters verkennen ze het thema jeugd uit verrassende invalshoeken. Ze dagen je uit mee te gaan in hun jeugdig enthousiasme in dit levens veranderende theaterprogramma met een zweem van nostalgie.

Gaan de mannen met een knal uit óf katapulteren ze zichzelf naar een nieuw begin?

Speelduur:
Nog niet bekend