Peuter- en kleuterochtend

Waar kan de rijke fantasie van kinderen nu beter geprikkeld worden dan in de magische en avontuurlijke wereld van theater waar alles kan?! Deze zondagochtend is het dan ook weer feest voor de allerkleinsten tijdens de Peuter- en Kleuterochtend met leuke activiteiten en de vrolijke, avontuurlijke voorstelling Daar komen de dieren (2+) door Ageeth Haan.

Vanaf 10:00 uur ’s ochtends staan de deuren wagenwijd open voor de jonge theaterbezoekertjes, en natuurlijk alle (groot)ouders! In het Theatercafé kunnen verschillende leuke spelletjes gespeeld worden, verzorgt UN1EK een creatieve knutselhoek en kan er zelf muziek gemaakt worden met Linda Pieters. Of plof lekker neer in een zitzak en geniet van een voorleesverhaal bij de Boekfiets. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.

In Harmonie (kleine zaal) gaat het feest om 11:00 uur verder met de muzikale, fantasierijke voorstelling Daar komen de dieren (2+) (entree € 10,00). Zangeres Ageeth de Haan neemt de jonge bezoekertjes mee op een avontuurlijke reis door de wildernis op zoek naar jonge dieren met hun ouders, een voorstelling die ze samen met de WNF-Bamboeclub maakte. Met vrolijke en ontroerende liedjes en groots geprojecteerde dierenbeelden wordt de dierenwereld op bijzondere wijze tot leven gebracht. Een avontuur voor jong en oud!