LUIS RABELLO

Pianoconcert

zo 4 november 2018 15:00 uur Boven Foyer Bestel
Klassieke muziek

Ontdek de mooiste pianoconcerten in het theater
Geniet van prachtige muziekstukken gespeeld door drie toppianisten op drie verschillende zondagen in de Stadsgehoorzaal. Op zondag 4 november wordt het spits afgebeten door de Braziliaanse pianist Luìs Rabello, die met zijn fenomenale techniek diverse stukken alsmede eigen composities ten gehore zal brengen. 

Luìs Rabello
Luìs is geboren in Rio de Janeiro, Brazilië, binnen een familie met vermaarde musici. Hij is afgestudeerd met de hoogste cijfers aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en Codarts in Rotterdam en heeft diverse prijzen gewonnen in thuisland Brazilië.

Luìs geeft les aan Codarts en vanuit zijn woonplaats Rotterdam geeft hij regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Zijn techniek is fenomenaal en staat volledig in dienst van zijn muzikaliteit. Als Luìs speelt, bestaat er niets anders dan puur luistergenot. Zijn programma bestaat uit Braziliaanse componisten zoals Radamés Gnatali, Heitor Villa-Lobos, Ernesto Nazareth, en Luís zelf. De muziek beweegt zich van romantisch naar impressionistisch met een flinke dosis Braziliaanse vurigheid, hier en daar overgoten met een jazzy sausje. 

Pianoconcert van Luìs Rabello
Zondag 4 november 2018 - 15:00 uur
€20,00 incl. drankje en een hapje

Passepartout
Geniet van alle pianoconcerten met de passepartout ticket
Met de passepartout ticket van €45,00 (i.p.v. €20,00 per concert) krijgt u toegang tot alle pianoconcerten waar u een heerlijk drankje en een hapje in de bovenfoyer geserveerd krijgt. 

Met de passepartout ticket kunt u, naast Luìs Rabello, op zondag 13 januari 2019 genieten van Albert Brussee. Hij neemt u mee naar de muzikale wereld van de Haagse componist Bernhard van den Sigtenhorst Meyer wiens muziek prachtige beelden oproept van bloemen, vogels, bergen, kastelen en de Maas. Op zondag 19 maart 2019 zal de in Vlaardingen opgegroeide Ellyne Wieringa de Stadsgehoorzaal vullen met de prachtige klanken van Chopin, Rachmaninoff en Dubussy.

Bent u er bij? Laat het ons weten via het Facebook evenement!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Passepartout: € 45,00
  • Prijs: € 20,00

Deel via: