Pieten Pret

Swingende Sinterklaasshow

Jeugd & Familie

Bij kindervoorstellingen gebruiken wij een speciaal prijstype voor kinderen t/m 12 jaar. Zij hoeven volgens de protocollen geen extra afstand tot elkaar en volwassenen te bewaren. Daardoor kunnen zij de stoelen die bij andere voorstellingen leeggelaten moeten worden wel gebruiken. Kaarten met dit prijstype zijn enkel te bestellen in combinatie met reguliere kaarten gebonden aan een kleurvak in de zaal.

Presentator Ruben zorgt samen met de danspieten voor een megafeest! Ruben is namelijk door Sinterklaas op pad gestuurd om te kijken hoe hoog het PRET-gehalte is. Sinterklaas vindt het heel belangrijk dat kinderen nog veel pret kunnen maken. En volgens Ruben kan er altijd nog wel een beetje pret bij en daar gaat hij, samen met alle pieten en kinderen, zeker voor zorgen!

Geniet van een actieve kindershow waar jong en oud zullen dansen, zingen en springen. De pieten maken er een dolle boel van met een spannende muziekquiz, waar leuke prijsjes te winnen zijn, en leren ze de kinderen allerlei dansjes en liedjes die ze, samen met Ruben en de danspieten, aan Sinterklaas kunnen laten zien en horen.

Want hij komt toch wel..?

 

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek