Popup Choir

#Singfluencers: lekker gaan op de '80s

Muziek

Na een afgeladen Paradiso, bijzondere televisieoptredens, een uitverkocht Concertgebouw en de main stage van Lowlands, gaat Popup Choir verder op missie: Nederland meer laten zingen. Als zelfbenoemde #singfluencers. Gewoon lekker gaan.

En dat betekent: zij spelen, jij zingt. Jazeker je leest het goed: jij zingt. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Is het muziektheater, cabaret, een optreden? Tja, eigenlijk gewoon allemaal tegelijk. Wat het sowieso is: kneiterlekkere popnummers uit de ‘80s, twee uur lang vol gas gaan en een driestemmig hoogtepunt.

Een avondje met dirigent Maarten Bos en gitarist Tijmen de Koning is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun ‘80s sing-along worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Denk aan ABBA, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de héle zaal. Hoe? Met grappen, scherpe improvisatie en vooral het wow-gevoel van samen zingen.

Popup Choir is geknipt voor Gen Z met hun ‘80s revival, voor mensen die zelf al aardig adolescent waren in de jaren ‘80 en iedereen daartussenin!

Speelduur:
Nog niet bekend