Queen The Music

Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

Muziek , Tribute

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,-. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl

Een negenkoppige band en vier vocalisten staan garant voor een spectaculaire muzikale en visuele theatershow die helemaal in het teken staat van Queen. Met tientallen hits in de jaren '70, '80 en '90 was Queen één van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. Alle grote hits zoals I Want it All, Play The Game, I Want to Break FreeSomebody to LoveAnother One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go OnDon’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody komen voorbij. Zowel op originele wijze, als in nieuwe én verrassende uitvoeringen.

Muzikanten: Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof en Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.