Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de avonturen die zij samen beleven in de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje daarom iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Maar van avonturen word je moe, dus als Hazeltje slaap krijgt, legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Hoe ze dàt doen, zie je in het theater!

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Hoezo schijnt de maan en waarom ziet hij er altijd anders uit? Kan jij alle sterren tellen en hoe ver weg zijn ze precies? Die oneindige sterrenhemel in het donker prikkelt de fantasie van jonge kinderen. De maan is één van de eerste dingen waar kleine peuters naar wijzen en één van de eerste woorden die ze volmondig kunnen zeggen. 

Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt iedereen van harte uitgenodigd om de magische wereld onder de sterren en de maan te betreden. Geliefde prentenverhalen komen tot leven op het toneel bij twee speciale voorstellingen, je kan in de unieke Sterrenfabriek naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen en prentenboekfiguren lopen door het theater heen. Koop een kaartje voor één voorstelling en kom verder heel de ochtend lekker spelen in het theater.

Het programma:
9:30 uur Deuren open, spelen in de foyers
10:00 tot 10:45 uur André het Astronautje (4+)
11:00 tot 11:40 uur Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)
11:30 tot 12:15 uur André het Astronautje (4+)
13.00 uur Einde festival