Rapunzel (4+)

De Musical

Jeugd & Familie

Van Hoorne Entertainment zet de sprookjestraditie voort met een sprankelende familiemusical waar jong én oud door betoverd zullen worden. Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, komt nu Rapunzel de Musical naar het theater.

Het bekende verhaal van het meisje met prachtige lange haren komt tot leven waarbij je een flink aantal betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een hoge dosis humor mag verwachten.  

Rapunzel 
Rapunzel is een prinses met prachtige lange en magische haren, die alleen geknipt kunnen worden met een speciale gouden schaar. Samen met haar moeder, de koningin, reist Rapunzel het hele land door op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar. Tijdens haar reis ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat de molenaarszoon óók zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt de prinses verwikkelt in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit Rapunzel te ontvoeren en haar op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel hoe een dappere man haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken om haar te vinden? En komen haar lange haren bij de reddingsactie misschien nog van pas?  

Meet & Greet en Verkleedwedstrijd
Kom verkleed naar de voorstelling en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd! Na de voorstelling is er een Meet & Greet in de Foyer.  

Speelduur 
± 1 uur en 15 minuten (zonder pauze)  

Credits 
Regie: Bas Groenenberg  
Cast: Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a.  
Foto: Nick van Ormondt