RICHARD GROENENDIJK - UITVERKOCHT

Om Alles! (reprise)

do 21 februari 2019 20:15 uur Grote Zaal Bestel Cabaret

Er bestaat geen twijfel over; “Om alles!” is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom komt hij dit seizoen wederom met deze hit in de Stadsgehoorzaal! Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.

"Met zijn snelheid, sterke timing en arsenaal aan stemtyperingen heeft Groenendijk het vermogen een zaal te laten brullen van het lachen." - De Volkskrant

Maak uw bezoek compleet:

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

Richard Groenendijk - Om alles (reprise)
Donderdag 21 februari 2019 - 20:15 uur
€29,00 incl. pauzedrankje
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 29,00

Deel via: