Ricky Risolles en Tante Lien

Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig… (reprise)

Cabaret

Na een megasuccesvolle eerste tour gaat Ricky Risolles wederom het land in met Dat heeft zo'n Indo tòg niet nodig.... Met een mix van stand-upcomedy, cabaret en muziek neemt hij je mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol; als de Satisfyer die je nooit op hoeft te laden. Ricky Risolles sloopt het beeld dat de Indo alleen maar op de achtergrond kan floreren, en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Met Tante Lien (Wieteke van Dort), Laurens van Wessel (producer Frans Bauer) en nieuw- en laatkomer Peter Warlich als muzikant aan zijn zijde, vertelt Ricky Risolles aan de hand van waargebeurde verhalen vol knipogen en grappen, hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Als een eenheid van super-anti-helden sparen ze daarbij niemand noch zichzelf.

Wie dacht dat Ricky Risolles zijn eerste show Ya, dat is iets Indisch niet kon overtreffen, heeft het mis! Waar zijn vorige show ging over verbinding, gaat zijn nieuwe show over groei en angst. Laat vooral je ego thuis bij je verwachting en neem je zelfspot mee. En… deze show is zéker niet alleen voor Indo's! Extra leuk: in de foyer kunnen heerlijke hapjes gekocht worden bij diverse kraampjes.

Speelduur:
+/- 2 uur en 40 minuten  (incl. pauze)