Rita met vrienden (Show)

Rita Young 75 jaar

Rita Young geeft een feestje, samen met haar bevriende artiestencollega’s! Ze wordt op 10 maart namelijk 75 jaar en staat alweer 57 jaar op de bühne. Deze bijzondere mijlpaal wilt zij natuurlijk graag vieren, samen met haar fans en de ouderen van Vlaardingen en omstreken.

Tijdens de show zal er een boek over Rita Young overhandigd worden, geschreven door Rein Wolters. Daarnaast zal er ook een nieuwe singel gelanceerd worden, die Frans Bauer speciaal voor Rita geschreven heeft. Er zullen fantastische optredens zijn van: Saskia & Serge Schaap, Peter Strykes, Willeke D'estell en haar man Erwin John Fillet, Lobo, Angelina Marseille, Javi Escalera, Perry Zuidam en de nieuwste ontdekking van Rita John-Paul Chacon.

Het geheel wordt omlijst door het ballet van Noes Fiolet en de presentatie is in handen van RTL coryfee Kevin Brouwer (bekend door optredens bij o.a. Ted den Braak shows).

De middagshow begint met een groots welkom, waarvoor de zaaldeuren om 12:30 uur open gaan, dus kom op tijd om niks te missen van dit spektakel!

Na de avondshow wordt de dag feestelijk afgesloten met een afterparty, met nog meer artiesten! Let op: Voor beide evenementen (de show en de afterparty) moeten apart kaarten gekocht worden.