Scrooge - A Christmas Carol (6-12 jaar)

Door Stichting On Steetsj

Jeugd & Familie , Puur Vlaardings

Bij kindervoorstellingen gebruiken wij een speciaal prijstype voor kinderen t/m 12 jaar. Zij hoeven volgens de protocollen geen extra afstand tot elkaar en volwassenen te bewaren. Daardoor kunnen zij de stoelen die bij andere voorstellingen leeggelaten moeten worden wel gebruiken. Kaarten met dit prijstype zijn enkel te bestellen in combinatie met reguliere kaarten gebonden aan een kleurvak in de zaal.

Wie kent het wereldberoemde verhaal over de norse Scrooge die een verschrikkelijke hekel heeft aan kerstmis niet? On Steetsj brengt dat verhaal op geheel eigen wijze in het theater, bewerkt naar de moderne tijd.

Het wordt een avontuurlijk spektakel vol muziek, zang, dans, geesten, feesten, humor, interactie, kerstbomen, kerstballen en sneeuw. Kortom: het is misschien wel de allertofste kerstvoorstelling die je je maar kunt bedenken. Voor iedereen die (niet) van kerstmis houdt, geïnspireerd op de novelle van Charles Dickens. Da's geen humbug!

Concept, tekst en regie: Daniel-Lee Jongman | Muziek: Simon de Groot | Choreografie en regieassistentie: Debbie Kok, Claire Proost | Gespeeld, gezongen en gedanst door: Giulia Toma, Dejé Schapendonk, Fayah da Silva Oliveira, Claire Proost, Lies Huizinga, Dennis Buys, Simone Zijlstra, Vera Assendelft, Chenoa Nebbeling, Ward van der Spijk, Dominique van den Berg, Eden van Rijn, Gwen Meijer, Julien van den Berg, Sanne van de Walle, Éloïse van den Berg, Veronique Kok, Fay van Rijn, Resa van Kluiven en Joey Nebbeling | Website: www.onsteetsj.nl

Speelduur (di. 22 dec.): van 19:30 tot 22:00 uur (incl. pauze)
Speelduur (wo. 23 dec.): van 14:30 tot 17:00 uur (incl. pauze)

 

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek