Sesamstraat Live! (2+)

Een Wereld Vol Fantasie

Jeugd & Familie

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat namelijk 50 jaar en komt met de grootste theatershow ooit! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman (Keet!, Het Klokhuis) de vrolijkste avonturen. Dus: laat je speelgoed staan en plof neer in de theaterstoelen voor deze gloednieuwe, fantasierijke, grappige en swingende familiemusical!

Het verhaal
Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Als een nieuwsgierig meisje de zolder op gaat op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag. 

Meet & Greet
Na afloop komen al jouw Sesamstraatvriendjes uitgebreid met je knuffelen en op de foto in de foyer! 

Teken een taart!
Bij een feest hoort natuurlijk een prachtige taart! Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!  

Speelduur: van 13:30 tot 14:30 uur (zonder pauze)