Shrek de Musical

Door Iris Performing Arts en Stichting IPA Producties

Musical

Bij kindervoorstellingen gebruiken wij een speciaal prijstype voor kinderen t/m 12 jaar. Zij hoeven volgens de protocollen geen extra afstand tot elkaar en volwassenen te bewaren. Daardoor kunnen zij de stoelen die bij andere voorstellingen leeggelaten moeten worden wel gebruiken. Kaarten met dit prijstype zijn enkel te bestellen in combinatie met reguliere kaarten gebonden aan een kleurvak in de zaal.

Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras... Deze musical spreekt alle leeftijden aan. Laat je verrassen door deze humoristische musical die, onder begeleiding van live muzikanten, wordt gespeeld.

De musical wordt gespeeld door twee casts, de verdeling is als volgt:
18 juni 202,1 20:00 uur - Cast Dag
19 juni 2021, 20:00 uur - Cast Nacht
20 juni 2021, 13:30 uur - Cast Dag
20 juni 2021, 19:30 uur - Cast Nacht

Deze musicalproductie wordt aangeboden door Iris Performing Arts in samenwerking met Stichting IPA Producties. 

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE RONDOM DE RIVM-MAATREGELEN TIJDENS UW BEZOEK